Furnished studio - city center of Grenoble

 

 
 


home

contact

              


Gemeubileerde studio, adres: 4 ter rue Ponsard – Grenoble IUFM Mounier.

Appartement is verkocht, geen huur meer mogelijk.

 

1-kamerflat te huur in een charmant klein appartementengebouw. 20m² bewoonbaar oppervlak, recent geheel gerenoveerd. Heel rustig gelegen, zeer licht appartement.
Met een mooi uitzicht op een tuin, een badkamer en woonruimte op de tweede etage, zonder bovenburen. De toegang tot het gebouw is beveiligd met een vigik-system met een badge.
Indeling: hall met garderobekast, badkamer met ligbad en douchewand, wastafel met ladenkast, toilet. Goed toegeruste keuken met koelkast en magnetron. In het woongedeelte en in de badkamer is verwarming. Het grote raam met dubbel glas in het woongedeelte ziet uit op de achterkant van het gebouw, de tuinzijde.

De rustige villawijk ligt op 5 minuten lopen van het centrum, dichtbij tramhalte A, Mounier. 5 minuten van de buslijnen op Av. Jean Perrot. Dichtbij Lycée Mounier, het conservatorium, ESPE/IUFM, het universiteitsrestaurant, de Carrefour City supermarkt, de Spar supermarkt, bakkers, een Picard winkel (voor diepgevroren levensmiddelen),bioscoop, postkantoor, wasserrette.

Huur mogelijk vanaf 1 Augustus 2017.

Tarieven
370,-- per maand, stroom en maandlasten (€ 35,-- voorschot) niet inbegrepen.
Geen commissie voor een makelaar, de verhuur geschiedt tussen particulieren.

Contact
Stefan Wolfrum +33 (0)6 06 58 14 04

Spreekt Nederlands, Frans, Duits en Engels.

 
Goed toegeruste en lichte keuken   Entree met inbouwkast
 
Woongedeelte   Woongedeelte
 
Nieuw ingerichte badkamer   Entree van het gebouw
   
Uitzicht op de tuin